Stavba tak dokonale japonská, že by v Japonsku už stát nemohla
Schopnost soustředění na sebemenší detail Japoncům rozhodně nechybí. Čas věnují dokonalé přípravě pokrmů, a neméně si vybírají i s kým budou jídlo konzumovat a kde se tak odehraje. Právě výběr vhodného místa akcentuje projekt Robatayaki Genroku & Kaiseki Shakuhachi, tedy hotelové gastro-restaurace a lobby v hotelu Shangri-La v Čcheng-tu, od Tsutsumi & Associates. Je to příklad vytříbeného vkusu a snahy poučit o ostrovní gastronomii „pevninskou“ Čínu. Zdejších 175 metrů čtverečních neusilovalo o nakupení co největšího množství kýčovitého luxusu na jednotku plochy, ale o vybraný styl. Fasáda i dřevem prostupující interiér se inspirovaly u tzv. domů Yoshijama. Dynamický prostor kombinuje část „čajového domu samuraje“ (charakterizován vrstvením ostění) a část Sunoko, prostor určený k posezení s přáteli u jídla. Objekt je unikátní v tom, že je „více japonský“ než by na ostrovech bylo možné. Tam už totiž kvůli požárním směrnicím nemohou být původní materiály zapracovány do komerčních staveb